Ombytnings sortimentet

Du har valget: 16.000 originale ombytningsdele fra mere end 60 produktgrupper.

Vores sortimentsstruktur omfatter alle de almindelige dele i koncernens biler. De vigtigste ligger på områderne motordele, kobling/gearkasse, aksel/bremse/styretøj, brændstof luft-blanding og elektrisk system.

Ikke blot på grund af det stigende antal nye koncernbiler i de seneste år, men også på grund af innovationer og videreudvikling af bestående komponenter, stiger udbuddet i hele verden af nye dele fra Volkswagen koncernen med rasende fart. For også i fremtiden at kunne tilbyde dine kunder et absolut konkurrencedygtigt produkt, arbejder vi kontinuerligt på at holde vores sortiment af originale ombytningsdele på det aktuelle modlmæssige og tekniske niveau.

Således øger vi konsekvent attraktiviteten i vores programomfang, og tilbyder dig og din forretning den fordel at kunne tilbyde dine kunder, et udvalg af originale ombytningsdele kort efter seriestarten, af de forskellige på de aktuelle bilmodeller. Det styrker ikke blot loyaliteten over for dit værksted, men betyder også en positiv prisopfattelse fra kundens side i forbindelse med reparationer.

På røntgenbilledet: Som et eksempel giver Volkswagen Golf VI et lille overblik over omfanget af sortimentet.

Se også

Originale reservedele til frie værksteder og deres kunder.

Volkswagen
Audi
SEAT
Skoda

Dine kunder, deres biler, og dine mekanikere fortjener det bedste.