Ombytnings reservedele

Bevar værdien: For dine kunder, dig selv og for de kommende generationer.

En tidløs ide: Siden 1947 har vi samlet erfaringer med bearbejdelse og renovering. Vores bestræbelser på at udnytte de knappe ressourcer efter 2. Verdenskrig så optimalt som muligt, var udgangspunktet for vores ombytningsprogram. I dag er det det største program i bilens historie.

Oktober 24, 1947: Som den første bilproducent i verden starter Volkswagen i Wolfsburg ombytningsservice med i første omgang fem reservedelspositioner (cylinder,brændstofpumpe,karburator, styrehus og koblingstrykplade)

Godt for dit værksted.

Tydelige prisfordele og strenge krav til kvaliteten, er de afgørende argumenter for vores originale ombytningsdele. For disse produktegenskaber øger din konkurrenceevne i bilejersegment II og III, som der er kamp om. Anvendelsen af originale ombytningsdele, forkorter desuden reparationstiden og dermed opholdet på værkstedet.

Dit plus: Dine medarbejdere og arbejdspladserne bliver hurtigt ledige igen, og du kan gennemføre flere værkstedsgennemgange. En yderligere fordel ved de præfabrikede aggregater er, at de kan monteres hurtigt og simpelt. Tidskrævende reparationer bortfalder dermed, og det er netop for erhvervskunder et vigtigt kriterium. Netop på området bearbejdelse af motorer tilbydes der forskellige omfang og kvaliteter. I den forbindelse er reparerede og selv “gennemreparerede” motorer blot istandsatte aggregater, der er blevet repareret i henhold til en skade. Derved bliver deres brugstid blot forlænget.

Med vores originale ombytningsmotorer får kunden derimod et industrielt bearbejdet aggregat, som er kontrolleret efter de strenge forskrifter fra Volkswagen koncernen for reservedele, og alt efter skadesbillede blevet udskiftet med en fabriksny original del.

Komplet sortiment, altid til rådighed .

På lageret for originale reservedele i Baunatal ved Kassel har vi mere end 440.000 reservedelspositioner parat til koncernmærkernes ejere – ca. 16.000 deraf er originale ombytningsdele. Forsyningen sker ikke kun i en begrænset tidsperiode, men optil 15 år efter en model er udgået af serien.

Specielt ejere af ældre bilmodeller (segment II/III) er meget prisfølsomme, når det drejer sig om kommende reparationer. Med vores originale ombytningsdele kan du tilbyde dine kunder økonomiske reparationer, der svarer til øjebliksværdien, uden at de skal give afkald på kvaliteten. En sådan reparation af høj kvalitet.

Se også

Originale reservedele til frie værksteder og deres kunder.

Volkswagen
Audi
SEAT
Skoda

Dine kunder, deres biler, og dine mekanikere fortjener det bedste.