Economy reservedele

Vi har den rigtige reservedel til enhver kunde.

Med introduktionen af Economy reservedelene, udvider vi vores sortiment for vores koncernmærker Volkswagen, SEAT, Škoda og Volkswagen varevogne. Disse reservedele udvikles specielt til biler, der er ældre end fem år. For netop ejerne af disse ældre biler har dermed, bevæget sig ind i et mere prisfølsomt segment. Economy reservedele baserer ligesom de originale reservedele og originale ombytningsdele, på Volkswagen Groups teknologiske kompetence.

De adskiller sig dog i de tekniske krav og prisdannelsen. Derfor har de en specifikation, der svarer til bilens alder, mens originale reservedele og originale ombytningsdele svarer til serieproduktionen. Alle tre produktfamilier har dog ét til fælles: De er hundrede procent reservedele fra Volkswagen koncernen.

Godt for dit værksted og dine kunder….

Economy reservedele er fremstillet til brug i biler over fem år. I forhold til de tilsvarende originale reservedele er de ca. 25 procent billigere. Denne prisfordel opnås med en intelligent tilpasning af specifikationen for reservedelene. Herved benytter vi tre forskellige måder, for at realisere vores markedsværdibaserede tilbud af reservedele til konkurrencedygtige priser:

– ændring af konstruktionsmæssige karakteristika.
– tilpasning af de anvendte materialer og
– reduktion af antallet af varianter.

Se også

Originale reservedele til frie værksteder og deres kunder.

Volkswagen
Audi
SEAT
Skoda

Dine kunder, deres biler, og dine mekanikere fortjener det bedste.